Ons team

Dick Schokkin
Eigenaar van de machine Dark side of the Moon. Monteur en nog regelmatig achter het stuur te vinden. Vader van teamleden Angela en Bianca. Met zoon Jan al vanaf het jaar 2000 actief binnen de Tractorpulling wereld. Werkzaam bij aannemersbedrijf Kormelink te Rietmolen en woonachtig in Aalten. De standplaats van de machine.

Angela Schokkin
Rijdster, gastvrouw en verantwoordelijk voor de PR. Oudste dochter van Dick en in het dagelijks leven media adviseur/accountmanager bij het magazine van de Achterhoek MIJN magazine. Daarnaast columniste, ambassadrice van stichting Against Cancer, en presentatrice van het RTL7 programma Truck en Tractorpulling. Moeder van 2 jongens en woont samen met echtgenoot Dennis in Dinxperlo.

Bianca Schokkin
Secretaris en gastvrouw van het team en verantwoordelijk voor de catering. Bianca wordt klaargestoomd om ook plaats te nemen achter het stuur. Woonachtig in Dinxperlo met haar 2 jongens en in het dagelijks leven werkzaam op kantoor bij een groot online kinderkleding webshop.

Gerben Messing
All-round monteur van de machine en vrachtwagenchauffeur. Woonachtig in Lichtenvoorde en al menig jaar groot fan van onze tak van sport. Wordt enthousiast van griffons motoren en alles wat veel geluid maakt. Geniet van de sfeer wat de sport met zich meebrengt en is in het dagelijks leven beroepschauffeur.

Martijn Rinzema
All-round monteur van de machine. Beheerder van de website.
Woonachtig in Dinxperlo met Bianca zijn zoon en dochter. Martijn heeft zijn eigen IT bedrijf en doet daarnaast nog service/onderhoud aan metaalbewerking machines.

Dennis Heersink
Verantwoordelijk voor onze merchandise en werven van sponsoren.
Werkzaam bij Rabelink logistics als Groupleader/Planning Duitsland & Oostenrijk.
Vader van 2 jongens en woont samen met echtgenote Angela in Dinxperlo.